Family Home
Cont
Cos
Family Home

Despre noi

Istoric

Orice business de familie începe cu două viziuni cu puncte comune, a căror sinergie se transpune, prin puterea creației, muncă multă și perseverență, într-o companie de referință.

Cu o experiență de pest 10 ani în piață, ceea ce până acum a fost o firmă ce comercializează saltele și accesorii de casă, mochetă, parchet, devine începând cu 2021 Family Home.

Obiectiv

Family Home își conturează brandul analizând constant piața pe care activează, dar mai ales nevoile, așteptările și feedback-ul celor care le trec pragul online și aleg să le fie nu clienți, cât musafiri cu valori comune, persoane pentru care calitatea, confortul și esteticul casei sunt o prioritate.

Misiune

Misiunea noastră este de a avea un impact pozitiv în viața fiecărei familii prin prisma produselor pe care le comercializăm. Ne dorim să aducem un plus de estetic, calitate, confort și bunăstare în fiecare casă.

Ce oferim

Saltele, Toppere, Perne la Cele mai Bune Preturi
Produse Moderne la Calitate de Top
Testeaza Produsul si Vezi daca iti place. Asiguram Retur Usor si Rapid
Oferta Personalizata pentru mai multe produse comandate
Suport Rapid in alegerea produselor potrivite pentru familia ta.

INTEGRITATE

Suntem corecți și ne angajăm să respectăm procedurile interne, dar mai ales procedurile în relația cu colaboratorii și clienții. Verificăm întotdeauna certificatele de calitate și lucrăm doar cu furnizori care respectă toate normele în vigoare. Respectăm drepturile clienților noștri și ne dorim să fim tratați asemenea.

TRANSPARENȚĂ

Acordăm o atenție deosebită transparenței în activitate și suntem deschiși în relația cu clienții, atât în ceea ce privește calitatea produselor, dar și în aspecte cu privire politica de preț, de reduceri sau alte aspecte mai delicate, precum întârzieri de comenzi sau retururi.

ETICĂ

Ne respectăm furnizorii, colaboratorii, clienții și oferim șanse egale tuturor celor care vor să ne calce pragul, indiferent de obiectiv. În relația cu clienții, vom respecta întocmai procedurile, fără a prioritiza preferențial anumite comenzi și fără a accepta retururi nefondate, întrucât ne dorim să nu aducem prejudicii companiei sau colaboratorilor noștri.

RESPECT FAȚĂ DE MEDIU

Ne luăm un Angajament pentru Sustenabilitate. Alegem furnizori ale căror produse sunt durabile, calitative, pentru că astfel, încurajăm consumul responsabil. Nu încurajăm consumul nejustificat și căutăm metode pentru a colabora cu furnizori care oferă și servicii de reciclare.

RESPONSABILITATE

Venim în ajutorul celor care trec pragul Family Home cu produse cu un raport corect calitate -preț, pentru că ne dorim să aducem confortul în fiecare casă. Considerăm responsabilitatea noastră de a oferi produse moderne, care respectă standardul de calitate și sustenabilitate, motiv pentru care suntem mereu în căutare de mai bine, mai sustenabil.

MOTIVAȚIE

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim activitatea și oferta Family Home, pentru că ne dorim să fim îndrăgiți și aproape de așteptările tale și ale familiei pe care o reprezinți.
listchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram